Home » Over B&E Parfum

Over B&E Parfumerie - kwaliteitsproducten uit Turkije

B&E Parfum "Een mooie dag start met een mooi parfum" ("Güzel bir gün bir kokuyla baslar")

Het toonaangevende bedrijf B&E Cosmetic produceert zijn parfums in Turkije, in overeenstemming met het Turkse Gezondheidsministerie, volgens de Europese IFRA normen en GMP richtlijnen in Istanbul. De eerste B&E winkel werd geopend in 2000 in Turkije. Door de fantastische prijs/kwaliteit verhouding groeide B&E al snel uit tot een internationale succesvolle formule.

Omdat wij ook zeer overtuigd zijn van de kwaliteit van B&E parfums, willen we dit merk parfums graag ook in Nederland en omliggende landen aanbieden. Wij van B&E Parfumerie Nederland zijn daarom onze webwinkel gestart in september 2018. Wij bieden u ruim 400 parfums in onze collectie:  225 damesparfums, 165 herenparfums en ruim 10 unisex parfums (zowel voor dames als heren geschikt); grote kans dus dat uw favoriete parfum bij B&E Parfumerie te verkrijgen is! En ook al is een parfum tijdelijk niet op voorraad, het is vaak wel te bestellen! Mailt u ons uw gewenste parfum welke verkrijgbaar is op onze website en wij bestellen het voor u!

Ons assortiment van het merk B&E reikt verder dan alleen dames- en herenparfums, van dit merk zijn namelijk ook de volgende producten verkrijgbaar:

  • Dames- en herenparfums zonder alcohol (100 ml. - op aanvraag)
  • Dames- en herendeodorants (150 ml.)
  • Autoparfums (12 ml.)
  • Colognes
  • Bamboe geurstokjes (50 ml + 120 ml.)

In het kort, B&E staat voor:

Goede prijs/kwaliteit parfums

Parfums op basis van etherische oliën waardoor de geur zeer lang aanwezig blijft op de huid

U bespaart 50-70% op de winkelprijs van vergelijkbare geuren

 

Golden Rose make-up

Golden Rose biedt kwalitatief hoogwaardige en luxe make-up producten tegen een betaalbare prijs. Golden Rose make-up wordt sinds 1983 geproduceerd in Turkije en wordt wereldwijd naar 90 landen geëxporteerd. Ook wij van B&E Parfumerie zijn overtuigd van de goede prijs/kwaliteit verhouding van Golden Rose. De sterkste punten van Golden Rose:

  • dierproefvrij
  • 99% allergievrij
  • halal
  • betaalbare prijzen

Uiteraard zijn de Golden Rose producten dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de EU. Probeer het zelf en overtuig uzelf!